Eilinen ilta oli menestys! Kaikki tuntuivat tykkäävän meidän Porvarisiat-pläjäyksestä, ja muutenkin oli hyvä meno. Ja tuli sitten vedettyä oikein kunnon turvat. Lähdin tänään urheasti työkaverin kyydillä kahdeksaksi töihin, mutta eihän hommista tullut oikein mitään, kun kaikki energia meni normaalien elintoimintojen ylläpitämiseen. Sinnittelin töissä yhteen asti, ja tulin sitten kotiin nukkumaan. Heräsin juuri äsken aivan törkeässä hiessä... kyllä kannatti juoda! Hyvin tehty! Olet fiksu ihminen!

Mutta eilen oli hauskaa, ja se on kai tärkeintä. Sanoinkin J-Mo:lle, että tää juttu oli tosi tärkeä taistelussani masennusta vastaan. Hommaa oli mukava jo pelkästään treenata, ja lisäksi oli jotain, mihin tähdätä. Saattaa kuulostaa säälittävältä, mutta tuommoiset pikku etapit auttaa taistelussa eteenpäin. Ja lavalla olo tuntui taas niin hyvältä, että oikein harmitti, kun meidän veto oli niin lyhyt. Olisin voinut spedeillä lavalla koko illan. Ja sitten kun omasta tekemisestä sai vielä kiitosta ja kehuja, niin loppuilta menikin sitten ihan pilvissä ja olutta kipatessa. Vikittelin jopa yhtä hehkeää pimua teatterin uusien ryhmästä, mutta vituiksihan homma sitten lopulta meni, kun typy kertoi jossain vaiheessa iltaa olevansa ihastunut erääseen tuntemaani henkilöön. Mutta eipä se juurikaan harmittanut, koska itse prosessi oli paljon tärkeämpi kuin lopputulos. Siis se, että huomasin pystyväni moiseen, ja että olen oikeastaan aika helvetin letkeä seuramies! Ja sitä paitsi aloin olla tuossa vaiheessa niin hönössä, että "pakit" tuli ihan hyvään saumaan ja tajusin lähteä kotiin nukkumaan.

Olo on siis kankkusesta huolimatta melko hyvä. Itse asiassa yllättävänkin hyvä, koska krapulat ovat olleet minulle aina aika vaikeita paikkoja. Jos pää ei hajoa darrassa, niin sitten se ei hajoa ikinä. Vuodenvaihteen romahduskin sai aikamoisen buustin uudenvuodenpäivän kankkusesta. Nyt kun pelottava herra koistinen on kohdattu silmästä silmään, on hyvä jatkaa eteenpäin - selvin päin.

Edit: Tulipas tuosta viimeisesta lauseesta aikamoinen valistus-lausahdus!